Τηλ: 2314055714

Συχνές Ερωτήσεις

Υπάρχει ασφάλεια των προσωπικών μου στοιχείων;

Διατηρούμε σε αρχείο και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα με μοναδικό σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης με τους πελάτες. Σε καμία περίπτωση δεν κρατάμε δεδομένα πιστωτικών καρτών.

Πως μπορώ να ακυρώσω/ αλλάξω την παραγγελία μου;

Ναι. Από την στιγμή που δεν έχει αποσταλεί ακόμη η παραγγελία σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο +30 2314 055 714 ή με email στο info@mgtoro.com για ακύρωση ή αλλαγή της παραγγελίας σας.

Σε ποιες περιπτώσεις μπορώ να επιστρέψω ένα προϊόν;

Σε περίπτωση που η παραγγελία έχει εκτελεστεί εσφαλμένα ή εάν ο καταναλωτής κάνει χρήση του δικαιώματος υπαναχώρησης εντός 14 ημερολογιακών ημερών. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία στο +30 2314 055 714. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Μπορώ να κάνω ειδική παραγγελία ένα προϊόν που δεν υπάρχει στο site σας;

Ναι, συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε εδώ είτε επικοινωνώντας μαζί μας στο +30 2314 055 714.

Μπορώ να κάνω τηλεφωνική παραγγελία;

Ναι, τηλεφωνώντας στο +30 2314 055 714.

Μπορώ να επιστρέψω κάποιο ελλατωματικό προϊόν;

Ναι, εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό μπορεί να γίνει επιστροφή μετά από συνεννόηση μαζί μας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ποιοί είναι οι τρόποι πληρωμής;

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι η τραπεζική κατάθεση, η πιστωτική κάρτα και η Viva Payments. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ποιές ημέρες και ώρες παραδίδετε τα προϊόντα;

Τα προϊόντα παραδίδονται Δευτέρα με Παρασκευή και σε μερικές περιπτώσεις και Σάββατο, από την εταιρεία courier από το πρωί. Μπορείτε ωστόσο να επιλέξετε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και ημέρα που επιθυμείτε.

Πότε θα παραλάβω;

Προϊόντα με ένδειξη άμεσης παραλαβής αποστέλλονται αυθημερόν μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες και φτάνουν στον προορισμό τους την επόμενη εργάσιμη. Για δυσπρόσιτες περιοχές μπορεί να υπάρξει κάποια καθυστέρηση και εξαρτάται από την εταιρεία courier.

Γιατί να επιλέξω το κατάστημα mgtoro.com για τις αγορές μου;

Το πάθος και ο προσανατολισμός στην εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη ξεχωριστά είναι πρωταρχικός στόχος και φιλοσοφία του καταστήματός μας. Η κάθε αγορά είναι μια μοναδική εμπειρία όπως μαρτυρούν και τα πολλά σχόλια που λαμβάνουμε καθημερινά.

Δεν έλαβα μήνυμα επιβεβαίωσης της παραγγελίας μου. Τι γίνεται;

Ελέγξτε τον φάκελο ανεπιθύμητα στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο. Εάν δεν υπάρχει ούτε εκεί, τότε η παραγγελία σας δεν έχει ολοκληρωθεί σωστά. Σε κάθε περίπτωση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο +30 2314 055 714.